Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO KAIKKI!

HOX HOX HOX Kaikki toiminta löytyy nykyään täältä !
Veriperimä on muuttamassa viekusta chattiin - Lisäinfoa blogissa!

 

Jokaisen pelaajan olisi hyvä rekisteröityä foorumille pikimmiten säästääkseen hahmonsa. Aikaa on 1.4.2018 asti, jos et siihen mennessä ole ilmestynyt paikalle, joudun valitettavasti erottamaan sinut ja poistamaan hahmosi. Karua, eikö :/
Pyryli, Catty, Koirafani, Melanie, Valve, Latte, Kuukukka ja Rain eivät ole rekisteröityneet vielä.

 

 

Chrome Pointer

Vieraskirja

Sallimme arvostelut, linkinvaihtopyynnöt, virhehavainnot, kysymykset, lomapyynnöt, ja kaikki, minkä koet vähänkään tärkeäksi. Tervehdykset, kritiikki yms. ovat myöskin oikein tervetulleita.
Emme salli mainoksia, spämmiä, kiertoviestejä, turhaa juttelua (chat), hahmojen esittelymuutoksia (kehityskirja) ja K18-materiaalia.

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

19.02.2018 16:56

Nimi: Mymmeli

17.02.2018 16:21
Moi, mun pitää erota. Oon jo aika monessa ropessa ja tuntuu, et aika ei riitä. En muutenkaan oo aktiivinen. Kun liityin, ajattelin, et tää on kivaa, ja kivaa se varmaan ois olluki. Anteeks, et en oo ollu täällä kauheen akti. (u n u)

Kiitos, et sain olla täällä sen vähän aikaa. Raepentu voi vaikka siirtyä npc-hahmoks.

Kaikkee hyvää teille veriperimäläisille.

Vastaus:

Harmi :( Muthei, oli mukavaa, että olit täällä ja kaikkea hyvää sulle <3

-Unihalvaus

Nimi: Peuraloikka

17.02.2018 14:27
Mitäs Raidalle käy?? :(

Vastaus:

Raita pysyy elossa (jos haluat) :3 Lisäät hänet foorumille Aroklaanin sivuille. Meet Aron sivuille foorumilla ja painat "Uusi viesti" ja kopioit täältä Raidan tiedot sille tekstialueelle. Otsikoksi laitat "Raitapentu" ja sitten painat "lähetä". :) Voit myös lisätä Vuoriklaanin Pikkupennun, koska sen sisarus (Mustepentu) on jo syntyny. Jos sulla ei oo tallessa Pikun tietoja, voin lähettää ne sulle yksityisviestillä.

-Unihalvaus

Nimi: Koirafani

16.02.2018 14:04
Kuten chatissa sanoin, otan pikku loman hiihtoloman ajaksi! Yritän palailla aktiivisena sen jälkeen. Hali kaikille Veriperimäläisille!

Vastaus:

Selvä juttu! c:

Nimi: Peuraloikka

16.02.2018 13:26
Okei okei mä palaan takas<3 En selvii ilman veriperimää!!!!! :D Kunhan saan hyvin hyvin yksityiskohtaiset ohjeet foorumiin :3

Vastaus:

Ooh mukavaa <3 Voin ohjeistaa sua kaikessa, missä apua tarvitset. Ensiksi, rekisteröidy foorumille (http://veriperima.palstani.com/ (tuolla harmaassa yläpalkissa "rekisteröidy"). Eteesi aukeaa jonkinlainen sääntöohjejuttu, painat "hyväksyn ehdot ja olen yli tai tasan 13-vuotias". Sitten täytätä kaikki tiedot, mitä foorumi pyytää. Ja kun sullahan ei ollu sähköpostia (?) niin laita sähköpostiin vaikka verivalarpg@gmail.com (meidän vanha osoite). Sitten vaan teet foorumin vaatimat robottitarkistukset jne.
Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään, sille löytyy nappi rekisteröinti-nappulan vierestä. Kun oot kirjautunu, löydät foorumilta lisää ohjeita :3 Jos jokin jää mietityttämään, voit kysyä chatissä, foorumin "kysymykset"-kategoriassa tai multa yksityisviesteillä!<3

Nimi: Peuraloikka

15.02.2018 15:56
Hei. Minä eroan täältä.

Tiedän, äänestin itsekin chat-juttua, muttei se ole semmoinen kuin kuvittelin. Kiitos ja näkemiin xc

~Tulee ikävä

Vastaus:

Harmi :/
Olisin voinut opastaa sinua, mutten ilmeisesti ehtinyt paikalle oikeaan aikaan. Jos vielä haluat takaisin, voin luoda itse sinulle käyttäjän foorumille ja antaa salasanan jossakin. Mutta jos et, ymmärrän täysin, foorumi saattaa olla ensikertalaiselle hiukan sekava ja tarvitsee paljon kärsivällisyyttä, jotta sen oppii.
Oli mukavaa, kun olit Veriperimässä liittyneenä, toivottavasti tavataan vielä!<3

-Unihalvaus

Nimi: Pimennys

11.02.2018 17:38
Siis pitääkö alottaa pennusta vai miten? Ja varataanko se?

Vastaus:

Juup, pennusta täytyy aloittaa aina, kun luo uuden hahmon. Näin hahmo saa menneisyyden mukavasti pelin kautta :) Ja joo, pentu varataan Nuorimmat-kategoriasta löytyvän Pentuja-linkin takaa olevista pentueista.

-Unihalvaus

Yksityinen viesti

09.02.2018 21:47

Nimi: Kettu

08.02.2018 20:47
Eroon koska se rope mis olin ennen tätä heräs henkiin ja en ehi ropettaa kahes paikas. Anteeks et vaivasin ':/

Vastaus:

Voi harmi :c No mutta, oli mukava tutustua sinuun ja mukava kuulla, että toinen rope on herännyt henkiin! <3

-Unihalvaus

Nimi: Ulpukka
Kotisivut: http://warriorcatclans.suntuubi.com

07.02.2018 20:44
Valitettavasti Valoniitty on lopettanut oman aikani ja jaksamiseni loppumisen ja muun ylläpidon katoamisen takia. Poistamme linkkinne, ja toivottavasti poistatte meidän.

Toivon teille ihanaa loppuvuotta!

- Ulpukka -

Vastaus:

Harmi, Valoniitty näytti mukavalta paikalta :/ Poistan linkkinne.

-Unihalvaus

Nimi: Murkki

29.01.2018 17:18
Paljon onnea Veriperimälle!

Vaikken täällä ihan vuotta ole ollutkaan, niin ikimuistoisen matkan olen kissoineni kulkenut. Ja ei huolta, en ole kirjoittamassa mitään jäähyväisviestiä.

Tosiaan, minun osaltani on ollut hiukan hiljaista lähiaikoina, koska on ollut paljon koulukiireitä, ja kieltämättä, ellei Unihalvaus pyöri täällä, niin ei pyöri Murkkikaan. Koeviikko menossa parasta aikaa, ja sen jälkeen lähdenkin jo kahdeksi viikoksi reissuun, niin etten tässä lähiaikoina mihinkään ole aktivoitumassa :D<3 joulupukki.

Ei kai tässä muuta, pahoittelut siitä, että olen ollut hiljaa ja poissa näinkin pitkän aikaa. Jos joku haluaa, että kirjoitan koeviikon jälkeen jotain jollakulla kissallani, niin vetäskää hihasta!

Vielä kerran paljon onnea näille ihanille sivuille! Meidän pieni yksivuotias :3<3

~ Murkki

Vastaus:

Meidän pikkune <3
Ehin jo säikähtää että oot eroamassa tai jotaki, mut en onneksi joutunut kokemaan sitä järkytystä vielä :D

Jos suinkin ehdit, niin Myrskyn rooli ois kova, mut ei stressiä, selvitään me ilmankin sen aikaa! Onnea kokeisiin ja hyvää reissua <33

-Unihalvaus

Nimi: Ghost

28.01.2018 12:06
Anteeks nyt ku spämmin tän viekun täyteen, mut Haamuu ei saa sittenkään laittaa npc hahmoks. Haluun sittenki roolii sil viel!! Ja anteeks viel kerran.

Vastaus:

Ei mitään, jokaiselle välillä sattuu tilanteita, joissa joutuu spämmimään :D

-Unihalvaus

Nimi: Ghost

28.01.2018 11:59
Ja sit viel Hiutalehenki (Mikäköhän klaani..? Idk) npc hahmoksi. Niin tai näin, vähän vaan tyhjensin mun hahmolistaa... ^_^'
Kummiskin.

Vastaus:

~

-Unihalvaus

Nimi: Ghost

28.01.2018 11:52
Heih! Oon ollu ihan sika epäakti nyt viimeisten kahen kuukauden aikana. Syynä on ollu vaan hävinny inspi. Lisäks omat sivut on vieny myös aikaa. Halusin tässä nyt ilmottaa muutamasta asiasta:

Ensinnäkin, voisiko muutamista hahmoistani tulla npc hahmoja, kun en niillä jaksa kirjoitella. Kyseiset hahmot olisivat; Kuusielu (Meri), Kuikansulka (Metsä kai?), Sarasäde (Vuori), Aaveusva (Meri), Haamuhalla (Meri), Sysipimeä (Vuori), Sydäntuuli (Meri), Aavikkokettu (Metsä), Mahlaveri (Ööh... Mikäköhän klaani? Idk) ja Kristallisydän (Metsä kai?). Näille hahmoille ei inspi oikein riitä, mutten tahdo niiden kuolevankaan.

Toiseksi, tuo kalenteri kannattaisi ottaa pois pääkategorioista, sillä joulu on mennyt ja kohta on jo helmikuu (ja mun synttärit saapuu myös!).

Muuta asiaa ei nyt tainnut olla.
Paitsi että olen nyt palannut! Ja aion nyt myös aktistua!! ^^

Vastaus:

Miltei jokainen on ollut hiukan epäakti minut mukaan lukien, joten ei se mitään :'') Siirtelen hahmosi NPC-kissoiksi heti kun kerkeän. Ja joo, kalenteri on pitänyt siirtää jo pariin otteeseen, mutten nyt tauon aikana ole jaksanut :'D Heittelen sen galleriaan.
Mukavaa kun olet palannut <3

-Unihalvaus

Nimi: Peuraloikka

27.01.2018 14:23
Tämä paikka on aivan täydellisen ihana! Kaikki värit, tekstit, hahmot, liittyneet - KAIKKI! Ei ole epäilystäkään siitä etten liittyisi!

KIITOS

Vastaus:

Apua kiitos valtavasti! ;__;<3 Lämpimästi tervetuloa!

-Unihalvaus

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

21.01.2018 23:28
Hei!
Toivon hyvin paljon onnea ja hyvää jatkoa kaikille pelaajille sekä ylläpidolle. :) Minun matkani päättyy tähän, mutta ajattelin silti joskus käväistä. Olette olleet ihania minulle ja Unihille kaikkea hyvää ja jaksamista niin VPn kanssa kuin muutenkin. ^^ Ota rennosti, kulta ♥

Vastaus:

Kaikkea hyvää sinulle Cassie, oot todella ihana ihminen ja rakas, toivottavasti tuut käymään usein :D Kiitos kaikesta ihana <3

Siirrän kissasi Valoon/Pimeyteen~

-Unihalvaus

Yksityinen viesti

20.01.2018 21:48

Yksityinen viesti

11.01.2018 07:32

Nimi: Tuuttifluutti
Kotisivut: http://fluuttituutti.simplesite.com

10.01.2018 21:26
Arvon linkinvaihtaja, Saaristo Klaanit ovat muuttaneet tänne:
saaristoklaanit.suntuubi.com
Muutattehan linkkimme :3

Vastaus:

Selvä juttu, vaihdan!

-Unihalvaus

Nimi: Unihalvaus

08.01.2018 13:40
Yksityiselle: Meillä on snapchat-ryhmä ja joskus mietittiin wappiryhmää, muttei kovin moni kannattanut sitä ja osa pelkäsi jäävänsä ulkopuolelle roolipelistä, jos ei liittyisi ryhmään, minkä takia ryhmää ei koskaan luotu :/

Nimi: Silagul
Kotisivut: http://warriorcatsrpg.suntuubi.com/

05.01.2018 17:58
Kiitos, että ilmoittelitte meille Veriperimän tauosta. :)

Vastaus:

c:

-Unihalvaus

Nimi: Kuumakalle
Kotisivut: http://taysikuu.suntuubi.com/

03.01.2018 00:35
Miten olisi linkinvaihto? Vastaus meille päin, kiitos. :)

Vastaus:

-->

-Unihalvaus

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

01.01.2018 00:49
Tulevaisuuden Heimot toivottaa linkinvaihtajana teille onnellista ja tuottoisaa uutta vuotta!

Vastaus:

Kiitos samoin! <3

-Unihalvaus

Nimi: Ranica
Kotisivut: http://nightwolves.suntuubi.com/

30.12.2017 21:00
Tervehdys linkinvaihtaja, tulin ilmoittamaan että Night Wolves lopettaa toimintansa. Täten voit poistaa linkkimme sivuiltanne.

Vastaus:

Harmi :c Poistan linkkinne.

-Unihalvaus

Yksityinen viesti

26.12.2017 18:59

 

©2018 « Veriperimä » - suntuubi.com