Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivuinfo - Linkit - Blogi

Cool Orange Pointer

 

Roolipeli

Seuraava kokous: 26-31.08.2017

Seuraava parantajien kokous: 12-14.08.2017

Vuodenaika: Viherlehti (kesä)

Säätila: Öisin noin. 10 astetta, päivisin noin 20 astetta. Aurinko paistaa lämpimästi eikä taivaalla näy pilvenhattaraakaan. Aroklaanin reviirillä käy kova, hiukan viileä tuuli.

Riistatilanne: Hyvä jokaisen klaanin reviirillä. Metsäklaanin reviiri on täynnä riistaa ja sitä riitää hyvin koko klaanille. Suoklaanin alueella on lintuja ja hieman maariistaa, ja Aroklaanin reviirillä rusakoita. Meriklaanin reviirilla on lintuja ja hyvin runsaasti kaloja.

Petoeläintilanne: Metsäklaanin reviirille on hetki sitten ilmestynyt kettupariskunta, ja Meriklaanin reviirille mäyrä. Muiden klaanien reviireillä ei ole petoeläimiä tällä hetkellä. Niitä saa tuoda peliin vapaasti.

Tapahtumat

  • Aroklaaniin on levinnyt vakava, tuntematon sairaus, joka aiheuttaa kuumetta, oksentelua ja yskää. Sairauteen ei olla keksitty vielä parannuskeinoa, se on tappava ja se leviää räjähdysmäisesti!
 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Demetri

16.08.2017 16:02
Villihuuto / suoklaani

Ainiin, eihän klaanikissa tiennyt vuodenaikojen erakko-nimiä.
"Talvi tarkoittaa lehtikatoa, kevät hiirenkorvaa, kesä viherlehteä, ja syksy lehtisadetta. Ne ovat siis vuodenaikoja". Selostin kumppanilleni. Halusin kovasti nähdä pentumme
"Lupaathan tuoda pennut tänne luokseni? En tietenkään repisi niitä sinulta, mutta tervehtimään vain." Pyysin.
Halusin olla pohjoistuulelle kuin Liekkimeri Vatukkakukalle, tukena joka tilanteessa, mutten voinut.

//pohjonen

Nimi: Cassie

15.08.2017 15:39
Sirpalepentu - Klaaniton - Jossain Meriklaanin reviirillä

Sirpalepentu hieman säikähti, hän oli luullut, että he vain menivät katsomaan klaania. Hän ei useinkaan jäänyt sanattomaksi, mutta nyt kysymykset, jotka olivat uteliaasti alkaneet muodostaa sanoja, tyrehtyivät hänen kielelleen. Aikoiko emo hylätä heidät noin vain vieraiden kissojen pesän suulle? Entä jos heidät tapettaisiin? Sirpalepentu uskoi olevansa tarpeeksi nokkela ja pieni livahtaakseen aikuisen kissan kynsistä, mutta entä Hallapentu? Siskosta piti huolehtia. Sirpalepentu koetti peittää epävarman olonsa jälleen kiertämällä kehää ja ajatellen, mitä emo oli sanonut.
"... Voimmeko tulla katsomaan sinua?" kolli kysyi hiljaa ja nosti katseensa kohdataksensa emonsa silmät. Hän tunsi pientä ylpeyttä, että emo oli sanonut hänen olevan päällikkömateriaalia, vaikkei nuorukainen hirveästi edes tiennyt, mitä päällikkö teki. Ainakin se kuulosti tärkeältä. Jos Sirpalepentu oli aivan rehellinen, elämä pelkästään siskon ja emon kanssa oli suoraan sanottuna aika tylsää, joten ehkä klaanielämä sopisi hänelle. Mutta vain ehkä, sillä ei hän tiennyt velvollisuuksista, joita tulisi siellä kohtaamaan.
"Entä miten tunnistamme Kalapyrstön ja tunnistaako hän meidät? Pitääkö hän meistä huolta?" Sirpalepentu sai ajatuksensa taas kokoon ja kysymykset heräsivät henkiin. Samalla hän lakkasi kiertämästä kehää ja otti muutaman askeleen kohti metsikköä, jossa oletti Meriklaanin leirin sijaitsevan.

Nimi: Catty

15.08.2017 15:21
Vesipisara - luopio - jossain Meriklaanin reviirillä

"Mikset ole enää Meriklaanissa yhdessä isän kanssa?" Sirpalepentu kysyi. Pyörikö kollipennulla päässä jotain, siltä ainakin näytti. Vaikken koskaan ollut erikoisemmin välittänyt pennuista, silti sydämeni suli Sirpalepennun luo.
"Se ei johdu mitenkään teistä tai isästänne", aloitin. "Minun elämäni ei vain kuulu sinne... en enää ole Meriklaanin kissa."
Sirpalepentu katsahti Hallapentuun. Hallapentukin katsoi Sirpalepentua. Tyttäreni nyökkäsi pienesti.
"Ja mennään vain Meriklaaniin", Sirpalepentu myöntyi.
"Hyvä!" nyökkäsin hymyillen. "En tule mukaanne, mutta voin jättää teidät leirin eteen. Valkotäh... siis Nokitähti varmasti hyväksyy teidät klaaniin ja teistä tulee varmaankin jo oppilaita ja saatte mestarit ja opitte klaanin tavoille. Teistä voi jonain päivänä tulla päälliköitä, varsinkin Sirpalepentu, sinusta voisi hyvinkin tulla päällikkö. Ja toki Hallapennustakin voisi, mutta mielestäni hän olisi hyvä kuningattarena."
Sitten mieleeni pälkähti: alkaisivatko muut miettiä kuka olisi kahden tulokkaan emo. Joka tapauksessa, jäisin luopioksi. Sammalkiven tapon jälkeen tuskin olisin tervetullut uudestaan Meriklaaniin.

//Sirpale :)

Nimi: Cassie

15.08.2017 15:05
Sirpalepentu - Klaaniton - Jossain Meriklaanin reviirillä

Sirpalepennun epäilykset heräsivät ja hän siristi silmiään emolle.
"Mikset ole enää Meriklaanissa yhdessä isän kanssa?" hän kysyi. Olivatko he epähaluttuja pentuja, oltiinko heidät luvattu tappaa, jos he jäisivät klaaniin? Oliko Vesipisara uhrautunut jättämään klaanin heidän puolestansa, vai oliko emo syy, minkä takia pennut eivät saaneet elää klaanielämää? Sirpalepentu katsoi siskoaan Hallapentua, olisiko sisko hyvä klaanikissa ja voisivatko he olla yhdessä sielläkin?
"Ja mennään vain Meriklaaniin", kolli jatkoi, täysin tietämättä, että emo oli varmaankin tarkoittanut pysyvää menemistä, eikä vain kyläilyä.

Nimi: Catty

15.08.2017 13:38
Vesipisara - Meriklaani - jossain Meriklaanin reviirillä

"Isänne on Kalanpyrstö", mau'uin. "On olemassa neljä klaania, joista yksi on Meriklaani. Isänne asuu siellä. Minäkin asuin siellä joskus. Haluaisitteko mennä Meriklaaniin?"

//Sirpale? Tohon edelliseen että ton vuorosanan sanoo Vesipisara, ei Hallapentu :)

Nimi: Catty

15.08.2017 13:36
Hallapentu - Luopio - Jossain Meriklaanin reviirillä

"Joo!" hihkaisin. "Mikä isän nimi on? Missä hän on? Onko hän piilossa?"
"Isänne on Kalanpyrstö", mau'uin. "On olemassa neljä klaania, joista yksi on Meriklaani. Isänne asuu siellä. Minäkin asuin siellä joskus. Haluaisitteko mennä Meriklaaniin?"

//Sirpale?

Nimi: Cassie

15.08.2017 10:53
Sirpalepentu - Klaaniton - Jossain Meriklaanin reviirillä

Sirpalepentu, jo melkein oppilasikäinen mustaturkki nousi lämpimältä paikaltaan ja alkoi kiertämään kehää emonsa Vesipisaran ympärillä. Hänen tassunsa jättivät pienet painaumat pehmeään, kuivaan maahan ja pöly leijui hänen rinkinsä päällä. Hän haistoi jotain tuntematonta ja myös Meriklaanin reviirituoksun. Vesipisara esitti hänelle kysymyksen.
"En edes tiennyt, että meillä on isä", Sirpalepentu tokaisi kyynisesti ja hänen häntänsä huitaisi ilmaa. Sitten hän kuitenkin jatkoi, sillä ei voinut leikkiä, etteikö olisi edes vähän utelias: "Tietysti haluaisin tavata hänet."

//Vesi tai Halla :)

Nimi: Pyryli

15.08.2017 08:54
Pohjoistuuli - Aroklaani - Elämän puu

"Ihania nimiä! Mutta... mitä ne tarkoittavat?" kysyin hämmentyneenä Villihuudolta. Kesä, talvi, syksy ja kevät. Toistelin mielessäni noita. Katsoin Villihuutoa silmiin ja painauduin sen jälkeen tätä vasten. Rakastin Villihuutoa koko sydämestäni.

//Villi? <3

Ohdakepentu - Metsäklaani - leiri

Vikisin pimeydessä. Kuulin muita ääniä, mukaan lukien omani. Kielurtelin tukahtuneena pileyteen, näkökyvyttömyyteeni ja siihen etten nähnyt mistä äänet tulivat. Haluan nähdä!
Aloin väkisinkin avata silmiäni kiukustuneena pimeydelle. Pian ilkeän kirkas valovälähti silmissäni. Aloin räpytellä silmiäni ja pian näin! Makasin jonkin karvamöhkäleen vieressä.
"Mitä? Ääh...." hämmentelin. Nousin raajojeni varaan mutta kaatua mätkähdin heti. Eikö nämä raajani kestäkkään? Hämmennyin kaikesta mitä ympärilläni oli ja mitä siellä tapahtui.

//Joku sen sisaruksista?

Heinäturkki - Metsäklaani - reviiri -> leiri

Hiivin metsässä. Pystyin haistamaan mehukkaan jäniksen hajun. Silmäni viistivät ympäristöä. Kohde suoraa edessä! Hiivin sitä kohti ja juuri kun otus painoi päänsä ja jäysti ruohoa pinkaisin sitä kohti. Raapaisin sitä mutta muuten kierin tai juoksin sen ohi. Olin tullut miten olin tullut! Mutta minun saaliini pääsee pakoon! Ponnahdin pystyyn ja lähdin juoksemaan kanin perässä. Se ei saisi päästä pakoon. Päätin poiketa reitiltä ja kiersin pusikosta. Kani pysähtyi luulessaan vaaran olevan ohi.
"Älä luulekkaan!" sähähdin ja loikkasin pensaista ja purin kania väärään paikkaan. Kani potkaisi takajaloillaan naamaani ja karkasi otteestani.
Minä jäin maahan makaamaan ilkeän potkun jäljiltä. Kipu tykytti kasvoissani. Painoin pääni maatavasten. Kierähdin pensaikkoon ja jäin sinne lepäämään.

//Jos joku sattumalta? :::D

Nimi: Catty

13.08.2017 16:45
Vesipisara - Luopio - jossain varmaan Meriklaanin reviirillä

Aurinko lämmitti aluetta, jossa minä makasin Hallapennun ja Sirpalepennun kanssa. Pennut olivat jo lähellä kuuden kuun ikää. Antaisinko heidät Kalanpyrställe Meriklaaniin vai pitäisisinkö heidät? Kalanpyrstö oli ainakin sanonut ottavansa heidät.
"Haluaisitteko nähdä isänne?" kysyin.

//Sirpale?

Nimi: Torako

13.08.2017 01:29
Murattisulka - Meriklaani - Reviiri

Kolli katseli hiljaa tassujaan vähät välittämättä Nokitähden ja Kastehelmen kysymyksistä ja lohdutus yrityksistä. Äkillinen, mutta lempeä kosketus lavallaan sai soturin säpsähtämään ja äkillisesti hyppäämään taaemmas.
"Älä koske! Älä koske!" Murattisulka sähisi mustuaiset viiruina. Kollin kynnet liu'uttautuivat ulos ja hetkeäkään epäröimättä yritti kivunsokaisemana iskeä kynsillän Kastehelmen kasvoja. Hän ei lähtisi takaisin leiriin. Ei koskaan.
"Ei haluta takaisin!" Murattisulka sylkäisi tajuamatta mitä tapahtui, mutta pysyi yhä hyökkäävässä asennossa. Hänhän kävisi aivan varmasti kimppuun uudelleen jos häntä yritettäisiin lähestyä vielä jotenkin oudosti.

//Höhöhöh tönkkö ja ihan hirvee mut Noelle ja Kasteelle jatkot. Murattia voi sit hitata jonkinverran :>

Nimi: Ghost

11.08.2017 19:30
Hiutaletassu || Meriklaani || Reviiri

Säikähdin, kun Hahtuvatassu ärähti minulle ilkeästi:
"Minä en voi syödä! Tajuatko!?" Huomasin, että heti noiden lauseiden jälkeen, Hahtuvatassu katui sanomaansa. Katsoin kollia anteeksiantavasti, mutten vastannut. Seurasin Hahtuvatassua, kun tämä päättäväisesti marssi kohti leiriä, mutta jouduin aina välillä ottamaan muutaman ison loikan, jotta pysyin tämän tahdissa. Kun vesiraja tuli eteen, kahlasin veteen reippaasti, ja uin reippain vedoin.

// Hahtuva?

Nimi: Demetri

11.08.2017 17:32
Hahtuvatassu || meriklaani

"Minä en voi syödä! Tajuatko!?" Ärähdin, mutta kaduin sitä heti sen sanottuani. Lähdin ravaamaan kohti leiriä, ja ruokaa. Jos ruuasta puhuttiin, niin sitä en kyllä jakaisi, edes kumppanini kanssa. Rajavesi lähestyi, ja kiristin tahtia. Jospa voisin ehtiä syömään ajoissa. Ainiin, en saanut suutani auki ollenkaan.

//hiutale

Nimi: Demetri

11.08.2017 16:53
Hahtuvatassu || meriklaani

"Minä en voi syödä! Tajuatko!?" Ärähdin, mutta kaduin sitä heti sen sanottuani. Lähdin ravaamaan kohti leiriä, ja ruokaa. Jos ruuasta puhuttiin, niin sitä en kyllä jakaisi, edes kumppanini kanssa. Rajavesi lähestyi, ja kiristin tahtia. Jospa voisin ehtiä syömään ajoissa. Ainiin, en saanut suutani auki ollenkaan.

//hiutale

Nimi: Lanttu

11.08.2017 16:35
Roihutassu-Meriklaani-Reviirit

Roihutassu hymähti tyytyväisenä kollin vastaukselle. He pääsisivät vihdoin matkaan. Kaksikko otti suunnakseen Meriklaanin reviirin rajan, ja aloittivat taipaleensa.
Aurinko lämmitti mukavasti Roihutassun selkää, ja vilpoinen tuuli pörrötti normaalisti niin sileitä karvoja. Maa tassujen alla oli kuivaa ja lämmintä, juuri sellaista johon oli tottunut. Hänelle tulisi ikävä tätä paikkaa. Onneksi Harhatassu keskeytti Roihutassun ajatukset, ennekuin hän ehti pidemmälle ajatusmaailmassaan.
"Mitä sisarille kuuluu?" Harhatassu kysyi, ja sai mustan oppilaan kääntymään.
"Ihan hyvää kai... Minulla on vain ikävä heitä..." Roihutassu vastasi hiukan epämääräisesti.

//Harha? :3 Tämmönen tönkstönks tällä kertaa.

Nimi: Ghost

11.08.2017 16:31
Sysipentu || Vuoriklaani || Leiri

Unipentu ei väistänyt häntääni, vaan antoi sen olla. Aloin ohjaamaan Unipentua kohti lähetin pesää. Saavuimme lähetin pesän suulle, ja huikkasin sisälle:
"Tuskavarjo! Oletko siellä?" Odotin vastausta, ja kuulin sisältä epämääräistä huutoa. Joku sisällä ainakin oli, ja siitä olin varma.

// Uni? Tuska? Valve?

Nimi: Lanttu

11.08.2017 16:29
Tuskavarjo-Vuoriklaani-Leiri

Tuskavarjo kuunteli tyytymättömänä Valvepennun vastukseen. Kun pentu oli häipymässä, valkoinen kolli laski jalkansa pikkuisen eteen ja esti täten pennun häipymisen. Valvepentu kokeili raapaista kollia, mutta osui huti. Tuskavrjo mutristi mietteliäänä suutansa.
"Kuule. Sinä et lähde yhtikäs mihinkään, ennekuin olen saanut asiani sanotuksi. Onko selvä?" Tuskavarjo sanoi tiukasti, muttei kuulostanut yhtään vihaiselta. Häntä suorastaan säälitti pennun tulevaisuus sokeana kissana.
"Sinusta- Sinusta tulee sokea ajan mittaan. Se saattaa tapahtua vasta vuodenaikojen kuluttua tai huomenna. Sitä en osaa sanoa", lähetti huokaisi hiljaa ja istui pennun eteen.
"Mutta ei se vaikuta paljoa elämääsi. Sinusta voi tulla oppilaani kuin se aika koittaa. Silloin ei ole väliä onko sokea vai ei. Löydät aina uusia keinoja selvitäksesi", Tuskavarjo naukaisi ja nuolaisi rinnustaan peittääkseen epävarmuutensa.

//Valve?

Nimi: Demetri

11.08.2017 16:29
Harhatassu || MERIKLAANI

"Jokos lähdetään, kun kerran on pakko", huokaisin, ja tapauttelin kohti meriklaanin rajaa. Oikeastaan lähdin mielelläni mukaan. Enhän voinut jättää parhaan ystävän korviketta, tai jotain sen tapaista. Mitaliin naarasta katseellani, ja tulin siihen tulokseen, jota pelkäsin. Roihutassun olisi pitänyt olla soturi silloin, kun olin vielä pentu.
"Mitä sisararille kuuluu?" Aivan kuin välittäisin heistä.

// roihu


Nimi: Demetri

10.08.2017 22:01
Valvepentu || Vuorikalni

Tuskavarjo pyysi minua rauhoittumaan, miksi!? Aaaniinjoo, en kuulisi kollin puhetta, ellen hiljenisi. Loksautin suuni kiinni, ja mietin mitä tämä aikoisi puhua. Silmäni.
"Minä. En. Ole. Sokeutumassa. Näen aivan selkeästi sinut, ja kolme lilaa silmääsi." Päätin tehdä näkökykyni täysin selväksi. Lähdin marssimaan uloskäynnille, mutta Lähetin valtava valkea jalka ilmestyi suoraan eteeni.
"Älä potki!" Rääkäisin, ja huitaisin kollia kynsilläni, mutten osunut.

||Tuska

Nimi: Pihka

10.08.2017 21:30
Närhipentu - Vuoriklaani - Leiri

Omenapentu lähti kysymään Unipentua ja Sysipentua mukaan piiloseen. Saatuaan kieltävän vastauksen, totesin: "Emmeköhän me pärjää. Meitä kuitenkin... yksi, kaksi, kolme, neljä";, laskin pentuja.
"Minä voin etsiä ensin", ilmoitin, ja toivoin, että se sopisi muille. Katsoin muihin valmiina kääntymään selin laskemaan.

//sen ei välttämättä tartte sopii, mut jatkaako Omena, Avaruus tai Valve?

Nimi: Lanttu

10.08.2017 12:18
Unipentu-Vuoriklaani-Leiri

"Sinusta voi kyllä tulla soturi, jos niin itse haluat", Sysipentu huokaisi. Sanat rohkaisivat Unipentua, joka nousi nyt taikaisin jaloilleen ja käänsi päätänsä siihen suuntaan, jossa oli kuullut Sysipennun äänen. Hän väläytti pienen hymyn naaraalle, jonka sanat olivat valaneet häneen uutta toivoa. Ehkei hänestä oikeasti tarvinnut tulla lähettiä! Samassa hän tunsi Sysyipennun kääntyvän lähellään, ja haistoi uuden tuoksun. Se kuului selvästikin Sysipennun sisarukselle, sillä hajuissa oli jotakin samaa.
"Hei, kuka olet? Tulisitko leikkimään piilosta? Tai sinä Sysipentu?" ystävällinen ääni kysyi. Unipentu oli vastamassa myöntävästi, kun hänet keskeytettiin.
"E-a... Emme tule nyt. Valitan", Sysipentu ilmoitti, ja Unipentu tuhahti hiukan pettyneenä. "Nyt. Kiitos, HÄIVY!" Tulisimme myöhemmin -- ehkä -- leikkimään, mutta sitä ennen, minun olisi käytävä lähetin pesällä, kysymässä apua Unipennun kanssa olemiseen". Sysipentu vaikutti hyvin ärsyyntyneeltä, joten Unipentu ei yrittänytkään vängätä vastaan, vaan hymyili pahoittelevasti Sysipennun sisarelle. Pian hymyn jälkeen hän tunsi kevyen painon selässään. Sysipennun häntä.
"Mennään", naaran naukaisi. Unipentua ärsytti, se, että joku tarjosi apua ja kuvitteli hänen olevan heikko. Mutta hän ei siirtynyt pois hännän alta. Tämä oli kuitenkin hänen ensimmäinen kerta pois pentutarhasta, joten olkoot. Seuraavalla kerralla jos joku koettaisi auttaa, hän repisi siltä korvat pois päästä.

//Sysi? :)

Nimi: Ghost

09.08.2017 21:14
Sysipentu || Vuoriklaani || Leiri

Vilkaisin Unipentua kun tämä rupesi kuiskimaan:
"Tuleeko minusta soturia? Täytyykö minusta tulla parantaja?"
"Sinusta voi kyllä tulla soturi, jos niin itse haluat", huokaisin. Käännyin ympäri, kun Omenapentu käveli luoksemme.
"Hei. Kuka olet? Haluaisitko tulla leikkimään piilosta?" veljeni kysyi Unipennulta. Olin jo avaamassa suutani vastatakseni, mutta Omenapentu keskeytti minut:
"Entä sinä, Sysipentu?"
"E-a... Emme tule nyt. Valitan", ilmoitin. "Nyt. Kiitos, HÄIVY!" Tulisimme myöhemmin -- ehkä -- leikkimään, mutta sitä ennen, minun olisi käytävä lähetin pesällä, kysymässä apua Unipennun kanssa olemiseen.
"Mennään", sanoin kertomatta enempää. Laskin häntäni Unipennun selän päälle, jotta voisin ohjata tämän lähetin pesälle, jottei kävisi vahinkoja.

// Uni? Sa voi väistää Syden hännän, mut Sysi haluu vaan auttaa :)

Nimi: Lanttu

09.08.2017 19:35
Tuskavarjo-Vuoriklaani-Leiri

"Tuskavarjooo! Miksi ihmeessä tämä paikka on täpötäynnä sumua? Silmiini sattuu, ne ovat varmaankin tulessa!!!" pentu rääkyi. Tuskavarjo katseli häntä vakavana ja mietti. Ei kai pennusta tule sokea, kuten hänen veljestään, Unipennusta. Ajatus huoletti valkeaa kollia joka kietoi häntänsä jalkojensa juureen kietoutuneen Valvepennun ympärille.
"Hampaanikin tippuvat!!" Valvepentu jatkoi, ja tuntui olevan nyt suuressa paniikissa, sillä painautui viileää seinää vasten ja alkoi ulvomaan. *Miten saan tuon pennun hoidetuksi. Hän tuottaa kolmen kissan verran vaivaa* Tuskavarjo ajatteli hiukan ahdistueena ja astui lähemmäs uikuttavaa pentua.
"Kuule. Se on täysin normaalia että hampaat tippuvat nuorena pois. Niiden tilalle kasvaa uusia, voimakkaampia, ja ne eivät irtoa", Tuskavarjo puhui lempeästi ja silitti rauhoittavasti pentua hännällään silla olettamuksella, ettei pentu liikkuisi jälleen. Nyt tulisikin vaikea osa. Miten hän kertoisi pennulle mahdollisesta sokeudestaan, ilman että aihettauttaisi suurta paniikkia.
"Rauhoituhan nyt", kolli sanoi rauhallisesti ja pehmeästi ja jatkoi, "En voi kertoa sinulle asioita jos et kuuntele".

//Valve? Tämmönen tönks tönks rooli :(

Nimi: Emunemu

09.08.2017 13:25
Omenapilvi - leiri/pentutarha

Närhipentu ehdotti että leikkisimme piilosta. "Käy minulle", sanoin kun ei parempaakaan ollut mielessä. Sitten se sanoi että voisimme pyytää Sysipentua ja tuota Punatähden pentua. "Sysipentu ei kyllä varmaan halua, mutta tuosta toisesta ei tiedä. kysytään vaan", myönnyin. Lähdin kävelemään noita kahta kohti. "Hei, kuka olet? Tulisitko leikkimään piilosta?" sanoin Punatähden pennulle. "Tai sinä, Sysipentu."

Nimi: Demetri

09.08.2017 12:53
Valvepentu | Vuoriklaani

"Tuskavarjooo! Miksi ihmeessä tämä paikka on täpötäynnä sumua? Silmiini sattuu, ne ovat varmaankin tulessa!!!" Säikähdin ajatusta niin paljon että menin sykkyrälle lähetin jalkojen juureen. Entä jos minusta tulisi Unipennun tavoin sokea!!? Se olisi kauhea.
"Hampaanikin tippuvat!" Uikutin surkeana. Mieleeni hiippaili salaa kuva, jossa seisoin ilman hampaita, silmiä, kynsiä, häntää ja korvia. Aloin nyyhkyttämään, ei ulvomaan, sillä olin täydessä paniikissa. Menin seinän viereen, ja painauduin tiukasti seinän viereen, ja yritin pitää itseäni kasassa.

// siinä on tuskalle pieni projekti ;p.

Nimi: Lanttu

09.08.2017 12:21
Tuskavarjo-Vuoriklaani-Leiri

Tuskavarjo lepäili kaikessa rauhassa viileän pesänsä nurkassa, mukavalla sammalpedillään. Hänestä oli valittu uuden klaanin Lähetti jonkin aikaa sitten. Hän ei ollut aluksi laisinkaan varma, kykenisikö ikinä suoriutumaan Lähetin tehtävistä. Taistelukoulutuksen avustuksella hän pärjäsi Lähetin sotilallisella puolella, mutta yrttien oppiminen ja käyttäminen tuotti hänelle suuria vaikeuksia, ainakin aluksi. Hän oli saanut kuitenkin Valoklaanilta apua hurjasti, ja oli edistynyt henkien avustuksella hyvinkin paljon. Perusasiat olivat hyvin hallinnassa, ja Tuskavarjo oppi koko ajan lisää yrteistä ja niiden käytöstä.
Valkea Lähetti oli juuri nukahtamassa, kun kuuli selvästi pennun huutoa pesänsä ulkopuolelta, ja oli siinä samassa pystyssä. Pesää kohti kipitti myrskynharmaa kollipentu, joka selvästikin huuteli Lähetin nimeä. Tuskavarjo käveli valmiiksi pesänsä reunalle, ja kastoi pennun lähestymistä.
"Hei pikkuinen", kolli tervehti kun huomasi pennun kuuloetäisyydellä.
"Mihin sattuu?" Tuskavasrjo kysyi, mutta huomasikin siinä samassa aivan kapean ja lähes olemattoman verivanan pennun huulessä. Häntä hymyilytti. Pennulta oli lähtenyt hammas!

//Tönköti töööönks. Mut Valve? :

Layout (c) Unihalvaus

©2017 « Veriperimä » - suntuubi.com